Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، جمعی از خبرنگاران جوان مجموعه خبرگزاری ایسکانیوز دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در دیداری با محمد رضا قائدی گفت و گو کردند که به مشروح آن می‌پردازیم.

 چرا در زمان های حساس(انتخاب واحد،پرداخت شهریه و...)، سایت دانشگاه مشکل دارد؟

بخش انفورماتیک دانشگاه در حال تلاش است برای ساخت اپلیکیشن و سایت بهتر، امّا دانشگاه ها از دانشگاه مرکزی ابلاغیه دریافت می‌کنند که از چه سیستمی استفاده کنند و ما این اجازه را نداریم که سیستم های خارج از این ابلاغیه استفاده کنیم؛ اینکه در زمان شلوغ شدن سایت، سرورها مشکل پیدا می کنند از دست ما خارج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حضوری شدن کلاس ها چه زمانی خواهد بود؟

اینکه دانشگاه ها حضوری شوند؛ بسته به ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد که به ما اعلام کنند دانشگاه در چه زمان حضوری و در چه زمان مجازی باشد. هر زمان که ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کند که کلاس ها باید حضوری شوند،ما امکانات و شرایطش را فراهم می‌کنیم.


در هر نظام اداری و اجرایی ممکن است اختلافات و تفاوت سلیقه هایی وجود داشته باشد که گاهی نیز این اختلاف نظر ها به عنوان یک مشکل بین اساتید و دانشجویان منجر می‌شود. در این خصوص برای رفع مشکل بین اساتید و دانشجویان چه راهکارهایی وجود دارد؟


دانشجوها و اساتید می‌توانند برای حل این مسائل به حراست یا معاونت های آموزشی دانشگاه خودشان مراجعه کنند؛ همین طور سامانه بازرسی و گزینشی که وجود دارد، می تواند در حل این اختلافات تاثیر داشته باشد.

در خصوص افزایش شهریه چه برنامه ای در دستور کار قرار گرفته است؟

هنوز هیچ ابلاغیه‌ای از دانشگاه مرکزی به ما اعلام نشده است.

برای آشنایی بیشتر دانشجویان و داوطلبان ورود به دانشگاه ها به ویژه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس به معرفی نکات مهمی از این دانشگاه بپردازید.

 دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس با در اختیار داشتن بیش از 35 واحد و مرکز دانشگاهی در سراسر شهرستان های استان فارس و با بهره گیری از توان علمی و پژوهشی بیش از 1800عضو هیات علمی و کادر اجرایی و اداری بالغ بر 1700پرسنل و در اختیار داشتن مساحت بیش از 2300هکتار و 820000 متر مربع فضای آموزشی در حال خدمت رسانی و تعلیم و پرورش بیش از 56000 دانشجو است. با این مشخصات دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس در زمره دانشگاه های سرآمد کشور می باشد. 
 

در خصوص تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم چه راهکار ها و مقدماتی برای تحقق این امر صورت گرفته؟

 دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس همواره در مسیر تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم و ایجاد دانشگاه کارآفرین و فناور پیشگام بوده و اقدامات موثری نیز صورت گرفته است که در این مسیر شاهد موفقیت های چشم گیر پردیس پارک های علم و فناوری شتاب دهنده های سراهای نوآوری و مراکز رشد و هسته های فناور بوده ایم. 

در این مسیر طرح های متنوعی برای ارتقای بیشتر دانشجویان در دستور کار است که می توان به طرح پویش و حمایت از طرح های پژوهشی اشاره کرد. در این راستا بسترهایی نیز برای حرکت در این مسیر در نظرگرفته شده که از جمله آن ها باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های علمی و دانشجویی آزمایشگاه ها و کارگاه های تحقیقاتی است. 

در خصوص بستر فعالیت های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز توضیح بفرمایید؟ 

همواره در دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در واحد شیراز توجه به مسائل فرهنگی و فعالیت های دانشجویی در این حوزه یکی از اصلی ترین ارکان مدیریت دانشگاه بوده و باعث رشد و ارتقای توانمندی دانشجویان در سطح دانشگاه و جامعه است. در همین راستا نیز به افزایش و بهره وری بیشتر فعالیت های فرهنگی نظیر کرسی های آزاد اندیشی و مسابقات قرآن و عترت تشکل های دانشجویی نیز اشاره کرد. 

حمایت های مادی و معنوی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به چه صورت است؟

 حمایت های معنوی و همچنین مادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در قالب اعطای وام و تسهیلات و تخفیف های شهریه در قالب های مختلفی نظیر دو دانشجویی، دانشجوی سرپرست خانوار، دانشجویان خانواده های ایثارگران، دانشجویان فناور و برتر علمی و پژوهشی و فرهنگی در دستور کار است و پیگیر حمایت از دانشجویان در زمینه های مختلف توسط سایر بخش های مدیریتی دانشگاه هستم.

انتهای پیام/
 

ملیحه آدینه کد خبر: 1110823 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شیراز دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نشست هم‌اندیشی سالانه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی با حضور محسن مرادی رئیس، علی یساقی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی در این دانشگاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق در این نشست با انتقاد از نحوه به‌کارگیری استادان گروه معارف در دانشگاه اظهار کرد: قرار نبوده که استادان را از حوزه بیاوریم و قوانین دانشگاه را بر آنان تحمیل کنیم. فلسفه حضور استادان حوزه و مؤسسات دینی در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی بوده؛ اما با صدور آیین‌نامه‌های ارتقای استادان، آنان را از مسیر اصلی دور کردیم و جلوگیری از رکود علمی دغدغه استادان گروه معارف در دانشگاه شده، ملاک استاد فقط مقاله و ارتقای علمی نباید باشد؛ بلکه به فرمایش مقام معظم رهبری تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی هم مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه تسخیر قلب دانشجویان مقدم بر تسخیر عقل آنهاست به استادان گروه معارف تأکید کرد: مطلقاً دنبال این نباشید که فقط کتاب را تدریس کنید. مهم این است که با دانشجو ارتباط ایجاد کرد و در قالب این ارتباط و رفاقت، شبهات عقیدتی و سایر شبهات را برطرف کنید.امروز اگر کسی در کلاس، دانشجویان را ناامید کند به فرموده مقام معظم رهبری بزرگ‌ترین خیانت را مرتکب شده؛ بنابراین باید با بیان پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی در کلاس درس، دانشجویان را به آینده امیدوار کنیم.

 رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی عنوان کرد: استاد معارف باید سعه‌صدر داشته باشد و حق اظهارنظر و تضارب آرا به دانشجویان بدهد. باید عالم به عصر خویش و زبان مخاطبانمان باشیم تا بتوانیم دانشجویان را با استدلال مناسب قانع کنیم و اگر قرار است اثربخش باشیم باید با مطالعه زیاد به ابزار اثربخشی مجهز بوده و مجهز به علم روز باشیم.

لزوم تسلط دانشجویان به آموزش مهارت‌های زندگی

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز بر آموزش مهارت‌های زندگی به دانشجویان و تسلط به علوم روز از سوی استادان گروه معارف تأکید کرد و گفت: استاد گروه معارف باید مسلط به علوم روز باشد تا بتواند پاسخگوی همه شبهات مطرح شده از سوی دانشجویان باشد. البته ما هم باید آموزش‌هایی را در این زمینه برای استادان داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند